Bedrijven en Bedrijfsleven

Wil je als bedrijf notitieboekjes bedrukken?

woensdag, 9-12-2020  

Ben je als bedrijf op zoek naar een geschikt relatiegeschenk? Dan is notitieboekjes bedrukken een leuk idee. Dit kun je onder andere doen via de website van Greengiving. Daar zijn ze zoals de naam het al zegt gespecialiseerd in het produceren van relatiegeschenken die het milieu niet belasten. Als je notitieboekjes bedrukken wilt en je draagt het milieu een warm hart toe dan ben je bij hen dus aan het juiste adres. Je hebt er diverse opties en kunt er kiezen uit diverse formaten boekjes. Wat ze met elkaar gemeen hebben is dat ze allemaal op ecologisch verantwoorde wijze zijn geproduceerd. Sommige hebben een dikke kaft, van bijvoorbeeld bamboe, jute of kurk. Al deze materialen groeien snel, en zijn dus niet zo belastend voor het milieu dan hout. Het fijne aan milieuvriendelijke notitieboekjes bedrukken is dat ze allemaal een hele natuurlijke uitstraling hebben. Dit is dan ook wat mensen die van eco-vriendelijke producten houden het mooiste vinden. Felle kleuren zijn nu eenmaal moeilijk om eco-vriendelijk te produceren, vandaar de natuurlijke tinten van al hun producten. Eigenlijk oogt het zelfs luxer en stijlvoller dan al die kleurrijke plastic relatiegeschenken die je bij standaard aanbieders vindt. Maar het belangrijkste eraan is natuurlijk het idee erachter, namelijk dat je daarmee je klanten en relaties laat zien waar je voor staat.

Notitieboekjes bedrukken voor meer naamsbekendheid

Het fijne aan notitieboekjes bedrukken is dat het een relatief goedkope manier is om meer naamsbekendheid te krijgen. Bij Greengiving hebben ze wat duurdere, luxe exemplaren, maar ook hele betaalbare opties. Als je deze aan je klanten en relaties meegeeft dan zullen ze zolang ze dat boekje gebruiken steeds opnieuw jouw bedrijfsnaam zien staan. Elke keer als ze dan een product of dienst nodig hebben die jij aanbiedt zullen ze aan jou denken omdat ze je bedrijfsnaam steeds zien op het boekje dat ze gebruiken. Notitieboekjes bedrukken is daarom een makkelijke en betaalbare manier om aan meer klanten te komen.

Milieuvriendelijke relatiegeschenken bestellen

Bij greengiving kun je niet alleen notitieboekjes bedrukken. Ze hebben een nog veel groter assortiment met milieuvriendelijke relatiegeschenken, welke je allemaal kunt laten personaliseren met bijvoorbeeld je eigen logo, adresgegevens, etc. In hun webshop kun je al deze artikelen bestellen, en vervolgens een bedrukking naar keuze uploaden. Ze verkopen onder andere:

  • Bureau-accessoires zoals pennen, memoblaadjes en liniaals
  • Katoenen en canvas shoppers
  • Duurzame kleding zoals jacks, t-shirts en badjassen
  • Drinkwaren zoals mokken en waterflessen
  • Brievenbusgeschenken zoals chocola en groeipapier

Voor elke gelegenheid is wel iets leuks te bestellen in hun webshop. Notitieboekjes bedrukken is dus niet de enige optie voor als je duurzame relatiegeschenken zoekt. En het leuke is, hoe meer items je bestelt, hoe goedkoper het wordt. Ze werken er namelijk met staffelkortingen, wat het super interessant maakt om het veel groter aan te pakken dan je oorspronkelijk van plan was. En als je er niet helemaal uitkomt dan geven ze je natuurlijk ook graag advies. Aan de hand van het type bedrijf dat je hebt vertellen ze je welke duurzame relatiegeschenken voor jou geschikt zijn en welke dus waarschijnlijk het meeste effect zullen hebben.


Comments are closed.