Bedrijven en Bedrijfsleven

Wilt u een WiFi meting laten uitvoeren?

donderdag, 25-6-2020  

Toen wij de sleutel kregen van ons nieuwe kantoorpand, hebben wij alles op alles gezet om het pand zo snel mogelijk in gebruik te kunnen nemen want wij moesten zorgen dat wij snel geld konden gaan genereren. Wij hebben toen snel internet laten aanleggen als in, we hebben gezorgd dat het snel beschikbaar was, maar wij hebben gemerkt dat ons internet bij lange na niet de snelheid had die wij gewend waren. Wij snapten niet helemaal hoe dit mogelijk was, want wij hadden nog altijd hetzelfde soort internet en wij wisten daarom ook niet helemaal hoe het kon dat wij nu zoveel trager internet hadden. Wij hebben daarom gekeken of wij een bedrijf konden vinden dat voor ons een WiFi meting kon uitvoeren. Wanneer wij namelijk een bedrijf konden vinden dat voor ons een WiFi meting kon uitvoeren, dan zouden wij daar heel veel aan kunnen hebben en wij hebben daarom gekeken wie wij in de arm konden nemen voor een WiFi meting. Wij hebben toen gezien dat de mensen van metawifi.nl heel goed aangeschreven werden op het internet en dus wilden wij graag even met deze mensen in contact komen om te horen wat zij voor ons zouden kunnen doen. Ik heb toen gemerkt dat wanneer je deze mensen vraagt om een WiFi meting voor je uit te voeren, je er zeker van kunt zijn dat je goed geholpen kunt worden. Dat was daarom ook fijn om te merken en ik kan iedereen aanraden om ook een keer naar deze site te gaan wanneer u ook een WiFi meting wilt aanvragen of wanneer u andere problemen heeft met uw internet. Wij hebben namelijk aangegeven wat er bij ons aan de hand was en toen konden deze mensen meteen even langskomen om te bekijken hoe zij iets aan ons probleem konden doen. Dat was fijn om te merken want hoe sneller wij een WiFi meting zouden kunnen laten uitvoeren, hoe sneller wij ons probleem konden aanpakken. Dat was ook wel nodig want op deze manier konden wij maar heel langzaam werken en dat was niet wat wij gewend waren. 

Deze WiFi meting werd heel nauwkeurig uitgevoerd

Toen wij een WiFi meting lieten uitvoeren, bleek al heel snel dat ons internet heel zwak was, of eigenlij dat het signaal van het internet niet overal kon komen. Wij hebben namelijk veel dikke betonnen muren in ons pand en dus moesten wij daar iets aan doen. Wij hebben toen signaalversterkers aangebracht en toen hebben de mensen van dit bedrijf normaal eens WiFi meting uitgevoerd. Daar kwam uit dat ons internet toen overal goed zou moeten werken en dat is precies wat wij nu ook ervaren. Wij zijn daarom zeer te spreken over het feit dat wij deze mensen in de arm genomen hebben. 

Ons internet werkt weer heel goed 

Wij zijn blij dat wij hier een WiFi meting hebben laten uitvoeren omdat ons internet het nu weer heel goed doet. Kortom:

  • Wij zijn hier heel goed geholpen 
  • Wij zijn zeer te spreken over de service van dit bedrijf 
  • Wij zouden dit bedrijf sterk aan anderen aanraden 

Kijk ook nog even op metawifi.nl voor meer info. 


Comments are closed.