Bedrijven en Bedrijfsleven

Wilt u graag 360 graden feedback gaan toepassen?

vrijdag, 11-9-2020  

Bij ons op kantoor werken ongeveer vijftig mensen. Deze mensen moet goed kunnen samenwerken en ik heb gemerkt dat dit niet altijd goed te doen is. Met veel mensen kun je namelijk altijd conflicten hebben en het is als manager heel moeilijk om te achterhalen waar de pijn zit. Ik deed daarom vroeger wel een aantal keer per jaar een functioneringsgesprek met mijn mensen, maar ik heb gemerkt dat je dan vaak heel eenzijdige verhalen hoort. Vandaar dat ik ben gaan kijken hoe ik kon zorgen dat ik meer inzicht kreeg in wat er allemaal gebeurde bij ons op de werkvloer. Ik heb toen gezien dat ik moest zorgen dat ik aan 360 graden feedback geven zou gaan doen. Ik had namelijk een zeer interessant artikel gelezen van een bedrijf dat aan 360 graden feedback geven was gaan doen en ik moet u zeggen dat ik graag meer over dit 360 graden feedback geven wilde weten. Ik heb toen gekeken wat de mogelijkheden waren om meer over dit 360 graden feedback geven te weten te komen en ik ben toen gaan kijken op de site van trakstar.nl. Deze mensen kunnen je namelijk helpen om het 360 graden feedback geven in te voeren en daarom wilde ik graag even op hun site bekijken wat de mogelijkheden waren om bij ons in het bedrijf het 360 graden feedback geven in te voeren. Ik heb toen gezien dat wanneer je naar deze site gaat kijken, je er zeker van kunt zijn dat je hier interessante opties kunt vinden. Deze mensen doen er werkelijk alles aan om te zorgen dat je goed geholpen kunt worden wanneer je beter wilt weten wat er op de werkvloer speelt. Het voordeel van 360 graden feedback is namelijk dat iedereen elkaar beoordeelt. Zo kunnen mensen dus wel onderling afspreken dat zij elkaar goed zullen beoordelen, maar door het 360 graden feedback zie je ook altijd de mindere punten van iemand. Dat is niet een verkeerd iets omdat dat juist de punten zijn waarop je groei kunt verwachten. Ik was daarom erg voor het 360 graden feedback geven en ik heb toen al heel snel even contact opgenomen met de mensen van trakstar.nl om te horen hoe zij mij van dienst konden zijn.

Wij kunnen nu 360 graden feedback geven

Wij hebben de juiste programma’s weten te bemachtigen via trakstar.nl zodat wij nu ook 360 graden feedback geven kunnen. Dat is iets waar wij heel goed mee uit de voeten kunnen want omdat wij nu 360 graden feedback geven kunnen, zien wij ook waar de punten liggen waar wij nog aan zouden moeten werken. Ik kan u daarom aanraden om ook een keer op trakstar.nl te kijken omdat u hier kunt zien hoe deze mensen u verder kunnen helpen. U zult zien dat deze mensen van vele markten thuis zijn en dat zij er alles aan doen om te zorgen dat u goed inzicht kunt krijgen in uw bedrijf. 

Wij zijn zeer tevreden 

Wij hebben nu echt veel beter inzicht in ons bedrijf en dat allemaal omdat:

  • Wij goede programma’s bij trakstar.nl gevonden hebben 
  • Wij de sfeer binnen ons bedrijf nu goed in beeld weten te houden 
  • Wij onze mensen kunnen laten zien hoe zij zichzelf verbeteren kunnen 

Surf ook nog even naar trakstar.nl om te zien wat u hier kunt vinden. 


Comments are closed.