Webdesign en Webdevelopment

Wilt u graag uw domeinnaam registreren?

zondag, 30-10-2016  

Een domeinnaam registreren, is dat eigenlijk wel nodig? Daar kunnen wij van webhosting.nitroserve.nl volmondig “ja” op antwoorden want een domeinnaam registreren is één van de eerste zaken die u moet regelen als u een website opzet. U kunt bij ons zowel uw site laten bouwen, hosten als uw domeinnaam registreren. Klinkt u dat als muziek in uw oren? Dan hopen we dat u eens vrijblijvend contact met ons opneemt. Als u uw domeinnaam laat registreren bij Nitroserve dan krijgt u er in ieder geval het volgende voor terug:

  • Na uw bestelling is uw site direct actief en kunnen we uw site direct via onze virtuele server hosten.
  • Komt u van een andere host? Dan kunt u gratis uw domein en e-mail laten doorsturen.
  • We doen aan realtime DNS beheer.
  • En u kunt uw site al laten hosten voor maar 99 cent per maand.

U betaalt per maand een bedrag voor de hosting. Het zorgt ervoor dat uw site online staat, wordt beveiligd en dat er back-ups beschikbaar zijn. Een domeinnaam registreren doet u eenmalig maar voor het gebruik van de extensie betaalt u ons wederom een klein maandbedrag. U zult het elders nergens zo goedkoop vinden. Zonder deze twee maandelijkse onkosten kunt u uw website niet online zetten dus wacht niet te lang met het domeinnaam registreren.

Een domeinnaam registreren is wel zo verstandig

Naast het feit dat uw site niet gebruikt kan worden als uw naam niet is geregistreerd, is er een andere reden om hier niet te lang mee te wachten. Elke domeinnaam is namelijk uniek en kunt u samenstellen uit worden, punten, streepjes en uiteindelijk de extensie. Zo kunt u een oude domeinnaam van een website dat allang ter ziele is gegaan overkopen van het hostingbedrijf. U kunt via onze website direct checken of uw gewenste naam nog beschikbaar is. Maar u kunt ook een andere combinatie maken. Natuurlijk kunnen we u hier mee helpen. Een bekend voorbeeld is om te spelen met de extensie zoals YouTube in België dat heeft gedaan: YouTu.be is hun domeinnaam. Afhankelijk van het type extensie wordt het maandelijkse bedrag bepaald. U begrijpt dat mondiale extensies zoals .com en .net duurder zijn dan lokale extensies zoals .de of .kg. Wist u dat er maar liefst meer dan 450 verschillende extensies bestaan? U hoeft ze gelukkig niet allemaal bij langs want alle extensies van de diverse landen kunt u bijvoorbeeld al naast u neerleggen. In principe is de .nl-extensie het meest doeltreffend. Zeker als u graag uw producten, diensten of informatie aan Nederlandse internetgebruikers wilt tonen. Kies dan voor deze extensie en laat uw domeinnaam registreren bij Nitroserve.

Hebt u hier verder nog vragen over? Neem dan vrijblijvend contact op

Het is u hopelijk duidelijk dat het erg belangrijk is om uw domeinnaam te registreren. U wilt immers graag dat uw site snel kan worden gebruikt. Dat is waar wij om de hoek kijken want we kunnen u direct voorzien van deze registratie. Kiest u voor het hele pakket? Leg dan uw wensen aan ons voor zodat we een website op maat kunnen bouwen. Als u wilt, installeren we er WordPress bij en zetten we de site op een virtuele server zodat u direct gehost wordt. U kunt ons mailen, bellen en aanspreken via de online chatfunctie. We garanderen dat uw site 99,9% van de tijd online staat. Daarnaast doen we aan groene hosting zodat bezoekers kunnen zien dat ze een goed beveiligde website bezoeken. Kijkt u graag de kat uit de boom? Probeer het dan eerst een maandje uit. Niet goed? Dan krijgt u uw geld terug!


Comments are closed.