Woning en Tuin

Wilt u mooie design badkamer meubelen in uw nieuwe huis?

zaterdag, 4-2-2017  

Bent u onlangs verhuisd en moet er nog van alles gedaan worden aan de badkamer? Wilt u misschien uw badkamer aan een grondige renovatie onderwerpen? Of hebt u een andere reden om op zoek te gaan naar design badkamer meubelen? Wat dan ook de reden mag zijn waarom u design badkamer meubelen zoekt, bij sanitair-en-accessoires.nl bent u aan het juiste adres. U vindt er design badkamer meubelen die door onszelf zijn ontwikkeld en worden gebouwd in onze fabriek in Duitsland. Dat is zeker een reden waarom we zeer goedkoop design badkamer meubelen aanbieden en u er altijd vanuit mag gaan dat we binnen enkele werkdagen leveren. Klinkt u dat als muziek in de oren en wilt u dit weekend al aan de slag met de inbouw van onze design badkamer meubelen? Haast u dan met spoed naar de website en maak een keuze uit ons assortiment. Om het u, maar ook onszelf eenvoudiger te maken hebben we de diverse meubelen namen gegeven. Zo kunt u bijvoorbeeld de “Laura” kopen. Dit is een badkamermeubelset bestaande uit 2 kolomkasten, een spiegelkast, een lavabomeubel en een lavabo. Dat zijn maar liefst 5 meubelen inclusief wastafel voor slechts €439,-. En dan is deze variant ook nog eens leverbaar in maar liefst 5 verschillende kleuren waaronder in houtkleur!

Kijk op de site naar onze design badkamer meubelen

U begrijpt dat u het beste design badkamer meubelen online kunt kopen via onze website. U vindt er design badkamer meubelen in een modern jasje, in een klassieke stijl of met een industrieel tintje. Zo is er voor ieder wat wils. En dat vinden wij erg belangrijk. Want de badkamer is letterlijk en figuurlijk de plek waar u naakt bent en zich naakt voelt. Het moet een aangename warme plek zijn waar u tot uzelf kunt komen. Neem een douche of stap in bad en geniet van de kalme golven. We kunnen niet vaak genoeg benadrukken hoe belangrijk het is om uw badkamer in te richten zoals u dat voor ogen hebt. Dit is uiteraard één van de redenen waarom ons aanbod zo enorm is. En dan hebben we het niet enkel over onze design badkamer meubelen want naast deze meubelen kunt u bij ons ook terecht als u andere artikelen voor in de badkamer wilt kopen zoals:

  • Baden en douches,
  • Toiletten,
  • En zelfs sauna’s voor in de achtertuin en zeer luxe massagebaden met whirlpool.

U leest het, voor vrijwel alle badkamerartikelen bent u bij ons aan het juiste adres. De site is een outlet store en dat betekent dat u voor weinig geld prachtige meubelen en accessoires kunt kopen van de hoogste kwaliteit!

Hebt u een kleiner budget? Kijk dan eens in de outlet store

Hebt u nog vragen of wilt u graag bepaalde design badkamer meubelen op maat laten maken? Stelt u dan al uw vragen in het digitale contactformulier. We kijken graag naar uw wensen en stellen vervolgens een offerte op. Die offerte is uiteraard geheel vrijblijvend. Hebt u vragen die u het liefste snel beantwoord ziet zodat u verder kunt gaan met het maken van een online bestelling? Maak dan gebruik van de telefoonnummers. We hebben er 2, een telefoonnummer voor onze klanten in België en een telefoonnummer voor Nederlandse bezoekers. Dankzij deze design badkamer meubelen in combinatie met een losstaand bad en een mooi afgewerkt toilet hebt u alle sanitaire meubelen voor in uw badkamer bij elkaar gezocht. We sturen u een overzichtelijke handleiding toe zodat u dit zelf allemaal in een dag kunt installeren zodat u die avond nog in bad kunt stappen. Kijk nu snel bij Sanitair & Accessoires.


Comments are closed.