Bedrijven en Bedrijfsleven

Wilt u ook kunststof kratten?

zondag, 7-4-2019  

Kunststof kratten kun je bestellen bij boxpall. Op hun website (boxpall.nl) wordt uitgelegd hoe het precies in zijn werking gaat. Zelf heb ik ook kunststof kratten besteld bij boxpall. Ze zijn ideaal voor als je spullen op wil bergen, maar de hoeveelheid hiervan fluctueert. Denk bijvoorbeeld aan spullen op kantoor. Of thuis voor als je gaat verhuizen. De kunststof kratten zijn verstelbaar en werken met een kliksysteem. Super handig! Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om een hele hoog, maar smalle krat te kopen. Of kies je juist voor een brede krat welke lager is? Wat je wensen ook zijn: bij boxpall hebben ze het allemaal in huis. 

Kunststof kratten bij boxpall

boxpall is gevestigd in Gorssel. Dit ligt tussen Zutphen en Deventer. Het bedrijf heeft veel ervaring met het verkopen van kunststof kratten. Deze zijn uitsluitend van de beste kwaliteit. Op de website van boxpall staan ook zeer veel positieve recensies. Klanten vinden het prettig dat de kunststof kratten verstelbaar zijn. Ook zijn ze in veel verschillende kleuren verkrijgbaar. Je kunt er dus voor kiezen om ze te bestellen in een felle kleur zodat ze opvallen. Ook is het mogelijk om onopvallende witte kratten te bestellen welke keurig zullen staan bij het interieur van je kantoor. Mijn voorkeur ging uit naar de oranje kunststof kratten. Zelf ga ik op kamers in Groningen. Ik heb al een kamer gevonden, maar ik moet nog verhuizen. Deze kratten zijn ideaal om de nieuwe spullen in te pakken en ze te verhuizen. Ik had gelijk een goed idee. Ik heb de kratten heel bewust ingepakt. Bepaalde spullen heb ik gesorteerd en bij elkaar in de krat gedaan. Dit zorgde ervoor dat ik – eenmaal aangekomen in mijn kamer in Groningen – de kratten slechts een leuke plek hoefde te geven! Ik heb vier kratten onder mijn bed gezet. Deze hoefde ik niet uit te pakken, omdat ik ze dus al zo bewust had ingepakt. Mijn vriendin gaat ook op kamer en haar heb ik dezelfde kunststof kratten aangeraden. Zij heeft ze niet bewust ingepakt. Dit betekent dat zij – aangekomen in Groningen – de kratten dus wel uit moest pakken. In zo’n kleine kamer heb je natuurlijk weinig ruimte, maar dat was voor mijn vriendin geen enkel probleem. Zij heeft de kratten in elkaar gevouwen en ook onder het bed verstopt. Op deze manier nemen de leegstaande kratten geen onnodige ruimte in beslag. 

Klantenservice boxpall

Bij boxpall beschikken ze over een uitstekende klantenservice. Ik had nog wat vragen en deze heb ik kunnen stellen. De vragen over de kunststof kratten werden keurig beantwoord. Ook heb ik een offerte aangevraagd. Als je ook geïnteresseerd bent in kunststof kratten, neem dan eens een kijkje op hun website. Ik heb ze gemaild en mijn vriendin had ook wat vragen. Zij heeft de organisatie gebeld. In beide gevallen werden we vriendelijk te woord gestaan. De kunststof kratten werden snel geleverd en wij hebben er veel plezier van. De organisatie is goed te bereiken. Dit kan via onderstaande contactgegevens:


Comments are closed.