Mens en gezondheid

Wilt u snel een e sigaret online kopen?

vrijdag, 27-10-2017  

Stoppen met roken, het is helaas niet voor iedereen weggelegd. Velen kunnen de nicotine niet laten rusten, ook al is het hun goede voornemen om er na jaren mee te stoppen. Nicotine zorgt voor een geestelijke en lichamelijke verslaving. Dat betekent dat u letterlijk ontwenningsverschijnselen krijgt als u stopt en nadien nog maanden hunkert naar een trekje. Waarom bouwt u dan niet een keer in een rustig tempo af? Rustig afbouwen dankzij het e sigaret online kopen, dat is wat we u willen aanraden. Want cold turkey is vrijwel nooit verstandig, tenzij het gaat om harddrugs. Afijn, het e sigaret online kopen om vervolgens te gebruiken om de nicotineafname in etappes af te bouwen is zeker niet de enige reden om dit te overwegen. Er zijn vele voordelen aan het e sigaret online kopen verbonden. Want het is vele malen goedkoper dan het roken van shag, pijptabak, sigaren of sigaretten. De accijnzen worden steeds verder opgedreven door de overheid terwijl een e sigaret online kopen al voor een laag bedrag kan. Kijkt u maar eens op onze website: e-smokershop.nl. U vindt er vele basispakketten van topmerken voor een laag bedrag. Daarnaast kunt u accu’s, vullingen en diverse overige accessoires bestellen en dat maakt het e sigaret online kopen via onze site wellicht nog aantrekkelijker.

Een e sigaret online kopen is uitermate eenvoudig

U wilt een e sigaret online kopen en u hebt onze website uitgekozen. Dat is goed nieuws. Maar nu is het nog de vraag wat u precies wilt. Een vulling met evenveel nicotine als in een sigaret? Of een halve dosering? Bent u al helemaal gestopt maar vindt u het roken van een elektrische sigaret erg prettig? Dan kunt u ook allerlei andere smaakjes proberen zoals diverse fruitsmaakjes. U inhaleert en uitademt enkel nog waterstofdamp met een smaakje. We bieden naast een keur aan merken ook allerlei kant-en-klare pakketten aan. Vindt u het leuk om zelf uw vullingen samen te stellen? Dan bestelt u tijdens het e sigaret online kopen de E-liquid basisstof in combinatie met allerlei smaakjes die u vervolgens thuis kunt mengen. Hoe gaat dit e sigaret online kopen nu eigenlijk precies in zijn werk? In principe op dezelfde wijze als het winkelen in een webwinkel, met als enige verschil natuurlijk het feit dat u minstens 18 jaar en ouder dient te zijn. Dit zullen we dan ook zeker controleren voordat we het pakketje naar u toesturen.

  • Maak eerst uw keuze tussen de vele opties en geef aan hoeveel vullingen u er bij wilt bestellen,
  • Vul vervolgens uw adres- en contactgegevens in of log in op uw bestaande account. Dat account kunt u natuurlijk vrijblijvend aanmaken,
  • Betaal dan het verschuldigde bedrag door gebruik te maken van iDEAL, PayPal of uw creditcard,
  • In principe hebben we alle producten op voorraad zodat we binnen 1 werkdag al kunnen bezorgen.

U vindt een keur aan accessoires zoals batterijen en vaporizers

Een e sigaret online kopen is een goed idee als u niet de mogelijkheid hebt om in onze winkel in Apeldoorn langs te komen. Op de site vindt u vele tips en de diverse voordelen die het gebruik van een e-sigaret u bieden. Voor uw financiën, uw gezondheid maar ook de gezondheid van anderen. Want u mag weer binnen roken, ook al gebruikt u vullingen met nicotine. Omstanders hoeven niet langer passief mee te roken want u ademt enkel nog waterstofdamp uit. Bent u tevreden over onze producten en service? Beloon ons dan met een rating en laat eens een korte review achter.


Comments are closed.