Auto's en Motoren

Zo kunt u snel en eenvoudig uw sloop auto verkopen

donderdag, 18-5-2017  

Wilt u uw sloop auto verkopen, maar heeft u hiermee tot nu toe nog weinig succes behaald? Zelf via bijvoorbeeld internet of een advertentie in de krant een sloop auto verkopen is dan ook niet eenvoudig. Vaak krijgt u te maken met een gebrek aan respons, of alleen maar lage biedingen. Is uw sloop auto verkopen een manier om uzelf tijd en moeite te besparen, omdat u er tegenop ziet deze zelf te moeten afvoeren? Of weet u nog niet zeker of uw sloop auto verkopen wel de beste keuze is, omdat deze misschien ook nog gerepareerd kan worden? In al deze gevallen is het zeer de moeite waard om eens een bezoek te brengen aan de website: https://www.sloopautoverkopen.com/. Deze is opgericht door de Nationale Sloopauto Ophaaldienst Nederland, een organisatie die al 50 jaar lang gespecialiseerd is in het ophalen, uit elkaar halen of exporteren van sloopauto’s of onderdelen hiervan. door de jaren heen heeft deze organisatie uiteraard een groot netwerk opgebouwd en daar kunt u van profiteren als u hun hulp inroept bij uw sloopauto verkopen. Of uw sloopauto verkopen nu zal leiden tot de sloop ervan en het verder verkopen van ijzer of onderdelen, of tot export naar landen in Afrika of Oost-Europa, via deze organisatie kunt u de beste prijs krijgen voor uw sloopauto, omdat ze precies weten wat de beste manier is om deze te verkopen. Daarnaast bieden ze u zeer complete service, waarbij uw auto wordt opgehaald op een afgesproken plaats; geheel gratis en voor niets! Ook kunt u advies krijgen over wat er met uw auto moet gebeuren, zelfs als dit betekent dat u niet over zult gaan tot uw sloopauto verkopen, maar deze laat repareren. U denkt misschien dat zij u kosten in rekening zullen brengen voor uw sloop auto verkopen, maar niets is minder waar: vaak krijgt u zelfs geld toe! U mag hierbij rekenen op directe en contante betaling zodra uw auto wordt opgehaald. Dat is nog eens snel geregeld! Ook het afmelden van uw auto bij de belastingdienst en de RDW nemen zij u uit handen, waardoor u weinig tijd en moeite kwijt hoeft te zijn aan uw sloop auto verkopen. Wilt u meer weten over de voordelen van uw sloop auto verkopen via deze organisatie? Leest u dan nog even verder. Hieronder hebben we ze voor u op een rijtje gezet!

Wat zijn de voordelen en voorwaarden bij uw sloopauto verkopen?

Een sloop auto verkopen is nog niet altijd even eenvoudig. Dit heeft u misschien al gemerkt toen u het zelf probeerde te regelen. Maar uw sloopauto verkopen via de Nationale Sloopauto Ophaaldienst Nederland en snel en eenvoudig te regelen. Bovendien is dit dé manier om een goede prijs te krijgen voor uw sloopauto, zelfs als deze total loss is. Bovendien profiteert u van deze voordelen en gunstige voorwaarden:

  • dienst 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar
  • uw auto wordt snel en gratis opgehaald
  • u wordt meteen contant betaald bij het ophalen
  • afmelden bij belastingdienst en RDW wordt geregeld
  • uw auto wordt vakkundig en milieuvriendelijk gesloopt
  • de materialen worden voor de beste prijs verkocht
  • of deze wordt geëxporteerd

Snel en simpel van uw sloopauto af

Een groot voordeel van de dienstverlening van www.sloopautoverkopen.nl is de snelheid en de uitstekende bereikbaarheid van de medewerkers. U kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week bellen om de mogelijkheden te bespreken en eventueel een afspraak te maken om uw sloopauto op te laten halen. Deze wordt spoedig opgehaald, waarna u meteen wordt betaald. Zo snel en simpel raakt u zelf waarschijnlijk niet van uw sloopauto af! Surf naar de website voor meer informatie!


Comments are closed.