Coaching en Workshops

Zoek je een goede personal trainer in Rotterdam?

zondag, 23-8-2020  

Je wilt graag wat kilootjes afvallen maar hebt geen idee waar te beginnen, en bent daarvoor op zoek naar een goede personal trainer in Rotterdam. In dat geval ben je bij selsa aan het juiste adres. Daar zijn namelijk meerdere personal trainers door het hele land bij aangesloten, en ze hebben ook iemand in Rotterdam. Deze gaat maar al te graag met jou aan de slag om je persoonlijke doelen te behalen, wat die ook zijn. Sommigen willen afvallen, anderen willen juist meer spiermassa kweken. Maar het kan natuurlijk ook dat je die personal trainer in Rotterdam wilt inschakelen omdat je je niet fit voelt en je echt iets aan je gezondheid wilt doen. Daar hoef je niet eens overgewicht voor te hebben. Hoe dan ook, die personal trainer uit Rotterdam gaat samen met jou aan de slag. Diegene zal je persoonlijk (en dus niet in groepsverband) begeleiden, en jou uitleggen welke oefeningen je moet doen en hoe je deze uitvoert. Deze oefeningen zijn uiteraard voor iedereen anders. Iedereen heeft een ander beginpunt en bovendien andere doelen. Dat is het fijne aan een personal trainer, deze is er helemaal voor jou alleen, en die houdt dus ook rekening met wat jij wilt bereiken. De tips en adviezen hebben betrekking op jouw doelen, en elke keer als je aan de slag gaat kun je ietsje meer en ietsje verder gaan. Je merkt echt snel progressie!

Personal trainer in Rotterdam voor gepensioneerden

Steeds meer mensen zien in dat je ook als je eenmaal met pensioen bent het heel belangrijk is om te blijven sporten. Zo houd je je lichaam fit en blijf je zo lang mogelijk gezond. Maar hoe pak je dat nu eigenlijk aan? Zeker mensen die in hun leven nooit echt (fanatiek) gesport hebben kunnen de hulp van die personal trainer in Rotterdam wel gebruiken. Het is als het ware een cadeautje aan jezelf, maar ook aan je gezondheid. Iemand helpt jou persoonlijk met bewegen, en legt je uit hoe je al die oefeningen uitvoert. Als gevolg daarvan sta jij fysiek vele malen sterker, en stel je al die vervelende ouderdomskwaaltjes zo lang mogelijk uit. Die personal trainer in Rotterdam is er dus niet enkel voor jonge mensen die bijvoorbeeld willen afvallen, want ook als je al op leeftijd bent kun je (juist!) veel profijt hebben van trainen met een coach.

Wat kun je doen om gezonder te worden?

Natuurlijk is aan de slag gaan met die personal trainer in Rotterdam een eerste, belangrijke stap om fitter en gezonder te worden, maar er is nog veel meer dat je kunt doen, zoals:

  • Meer eiwitten en minder koolhydraten eten
  • Veel water drinken (minstens twee liter per dag)
  • Stoppen met roken en alcohol drinken
  • Op tijd naar bed gaan en een vast ritme aanhouden
  • Je suikerinname flink verminderen

Als je al deze zaken aanpakt en je gaat tegelijkertijd trainen met die personal trainer in Rotterdam dan sta je al direct vele malen sterker. Je word dan weerbaarder tegen ziektes, en je gaat het ook merken aan je energielevel en kracht, en dat is mooi meegenomen!


Comments are closed.