Beveiliging en Bewaking

Zoekt u een bedrijf voor keuring aan uw elektrische installatie? Holland Building Maintenance staat voor u klaar!

vrijdag, 5-4-2019  

Elk huis heeft een elektrische installatie. Vaak gebruiken wij meer elektra dan wij ons van bewust zijn. Het is belangrijk dat de techniek goed en veilig werkt. Daarom bieden wij van Holland Building Maintenance een keuring aan voor uw elektrische installatie. Zo weet u zeker dat uw huis veilig is wat betreft elektrische apparatuur. Uiteraard geven wij ook advies over bijvoorbeeld brandveiligheid en legionellapreventie. Bekijk voor de volledige informatie onze website: nta8025. of neem vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies geheel op maat. 

Veiligheid staat voorop bij een keuring van de elektrische installatie 

Wij verzorgen al geruime tijd diverse keuringen. Tegenwoordig hebben wij onze huizen volstaan met allerlei elektrische apparaten en installaties. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat deze apparaten veilig blijven werken. Een keuring elektrische installatie, controleert hierop. Op deze wijze kunt u uw huis veilig houden en kunnen wij naast het keuren van uw elektrische apparaten ook advies geven over het eventueel veiliger maken van uw huis. Daarnaast controleren wij de brandveiligheid. Veel apparaten betekenen namelijk tevens goed onderhoud en schoonmaak. Staan uw apparaten wel in een veilige omgeving? Of kunt u beter gebruik maken van brandvertragende materialen? Ook helpen wij u graag verder bij legionellapreventie. Veiligheid staat bij al onze keuringen voorop, als wij onze onafhankelijke keuring elektrische installatie of andere keuring uitvoeren. Hierna kunt u met zekerheid zeggen uw elektrische installatie veilig in gebruik is of krijgt u passend advies mee voor aanpassingen om de veiligheid te bevorderen. 
Tijdens een keuring elektrische installatie bekijken wij van Holland Building Maintenance alle aanwezige elektra bij u thuis.
Van veel apparatuur bent u zich waarschijnlijk niet eens bewust. Apparaten staan bijvoorbeeld op stand-by. De elektrische installatie wordt nauwkeurig onderzocht op diverse aspecten. Denk hierbij aan de isolatiewaarden, veiligheidsaarding, aanrakingsgevaar en de veiligheid van de aansluitingen. Na de keurig van de elektrische installatie kunt u weer met een gerust gevoel thuis gebruik maken van alle elektra. 

Voordelen keuring elektrische installatie door Holland Building Maintenance

Onze werkwijze staat bekend vanwege de transparantie en de bruikbaarheid. Wij overhandigen na afloop van de keuring niet alleen een rapport met onze bevindingen en beschrijven hierin hoe veilig u huis op dit moment is, maar adviseren daarbij hoe u na de keuring uw elektrische installatie of onderdelen van u huis veiliger kunt maken. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u naar aanleiding van onze keuringen, veilig(er) kunt wonen. Daarom geven wij u een eerlijk rapport met verbeterpunten mee. Verder zijn onze inspecteurs altijd onafhankelijk en gecertificeerd, waardoor zij een realistische en goede inschatting kunnen maken van de veiligheid bij u thuis. Heeft u tussendoor vragen? Dan kunt u altijd terecht bij ze, want alleen samen kunnen we tot een zo veilig mogelijke leefomgeving komen! Veiligheid staat namelijk altijd bij ons voorop tijdens de keuring elektrische installatie. Liever een keuring op een ander veiligheidsaspect? Geen enkel probleem. Onze vriendelijke inspecteurs kunnen meerdere veiligheidsaspecten tegelijkertijd controleren. Wij helpen u graag verder. 

Onze keuring elektrische installatie is dus:

  • Geheel op maat
  • Onafhankelijk
  • Transparant
  • Duidelijkheid
  • Inclusief rapport met bevindingen en verbeterpunten
  • Mogelijkheid meerdere keuringen tegelijkertijd uit te voeren

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw huis? Of wilt u graag persoonlijk en geheel vrijblijvend advies? Dan helpen wij van Holland Building Maintenance u graag verder. Samen zorgen wij ervoor dat u huis veilig is op verschillende veiligheidsaspecten! Bekijk nu onze website voor meer informatie of neem gelijk contact met ons op: nta8025.nl


Comments are closed.